×

Fotoselli Cam Kapılar Çanakkale

Kapı, yapıya giriş yapıp çıkılırken açılma ve kapanma özelliğine sahip, duvar veya bölme boşluğudur. Fotoselli kapı, otomatik sensörler sayesinde açılıp kapanan kapı modelidir. End kapı olarak, Çanakkale’nin Biga ve Balıkesir’in Gönen ilçelerinde yana kayar, yana kayar dairesel ve 90 derece açılıp kapanabilen fotoselli kapı modellerinin üretim ve satışını yapmaktayız.

Çanakkale Fotoselli Cam Kapı

Sessiz şekilde çalışarak yüksek performans sağlayan fotoselli kapı modelleri End kapı tecrübeli ustaları ve son model teknolojik cihazlar ile kendi atölyelerimizde üretilmektedir. Kapı modellerimizi mağazamıza gelerek ya da endkapi.com web sitemizden inceleyebilirsiniz. Açılma ve kapanma sürelerini kontrol edebileceğiniz bütçe dostu modeller mevcuttur. Süresiz çalışma özelliğine sahip fotoselli kapı sitemleri, Access kontrol sistemleriyle de uyumlu çalışır. Opsiyonel özellikler ilave edilerek üretilen fotoselli kapı modelleri havaalanı, otogar, otel, iş yeri, hastane, sağlık ocağı, diğer sağlık kurumları, market, okul, toplantı salonu, alışveriş merkezi ve mağazalarda kullanılır. End kapı olarak müşterilerimizin istekleri doğrultusunda istenilen renk, ölçü ve modellerde mekânlarına uygun fotoselli kapı üretimi yapmaktayız.

Fotoselli kapılar sıcak ve soğuk hava koşullarına dayanıklı ve oldukça güvenlidir. Opsiyonel olarak radar, el sensörü, şifre paneli ve elektromanyetik kilit takılarak güvenlik iki katına çıkarılabilir. Medyana gelebilecek acil durumlarda radar sistemi iptal edilebilir. Elektrik kesilmelerinde çalışması sağlanarak açılır ve hiçbir kimse mağdur olmaz. Fotoselli kapıların model ve özellik çeşitleri nedeniyle hangisi yaptıracağına karar verememiş olabilirsiniz. End kapı tecrübeli satış personelleri sizleri mağazadaki ürünleri gezdirerek, biten projeleri göstererek ve ücretsiz keşif hizmeti vererek yardımcı olur. Karar verdiğiniz modelin üretimi yapılıp, adresinize gelerek montajı sağlanır. Mekâna şık görünüm katan fotoselli kapılar, firmamız tarafından garanti kapsamındadır. Montaj sonrasında ve kullanıma bağlı zaman aşımı nedeniyle meydana gelebilecek her türlü arza ve soruna karşı ücretsiz teknik servisimizden faydalanabilirsiniz.

Özel yazılım sistemine sahip, alüminyum gövdeden üretilmiş fotoselli kapıya akü takılabileceği gibi insan gücüne gerek kalmadan radar, şifreli ve kartlı geçiş sistemleri ile kontrol edilebilir. Yayaların rahatlıkla giriş ve çıkışını sağlamalarına yardımcı olur. Alüminyum ve cam malzemelerle donatılmış kapılar yapıya ve mekâna şık görünüm katar. Yaya giriş ve çıkışının yoğun olduğu yerlerde, teknoloji sayesinde yaya trafiğini en aza indirilir. Yapı içinde sıcak ve soğuk hava iklimlendirmesinde büyük rol oynayarak enerji tasarrufu sağlar. Kapı kanatları meydana gelebilecek çarpmalarda, tekerlekli sistem sayesinde devrilmez. Fotoselli kapı üretiminde kullanılan parçalar, motor bölümü, elektronik aksam, tekerlekler ve tüm bağlantı sistemleri ithaldir. Kapı gövdesi, kapağı ve alüminyum doğramalar otomatik kapıya göre tasarlanmıştır. Tasarım çalışması için eklenmiş fitil ve fırça sistemleri sızdırmayı engeller.

End Kapı Fotoselli Kapı Modelleri

Fotoselli kapı sistemleri tek ve çift kanatlı olarak üretilmektedir. Beş farklı kapı modeli bulunmaktadır.

Yana kayar fotoselli kapı

Yana kayar dairesel fotoselli kapı

90 derece açılıp kapanabilen fotoselli kapı

Döner kapı

Teloskopik kapı

Tek kanatlı fotoselli kapı: yoğun giriş ve çıkış olan yerlerde kullanılması uygundur. Mekânın durumuna göre sağa ya da sola doğru açılabilir. Daha çok kısıtlı alanlarda tercih edilen kapı modelidir. Isı dengesi sağlayarak hızlı şekilde hareket eder. Tek, sabit, iki kanatlı ve hareketli olarak farklı şekillerde üretimi yapılabilir. Genellikle sağlık ve imalat sektöründe kullanılır. Bunların dışında personel geçişi, kuyumcu, eczane, gözlükçü gibi farklı sektörlerde de kullanılabilir.

Çift kanatlı fotoselli kapı: her sektörde kullanılabilen sava ve sola doğru hızlı bir şekilde açılan kapı modelidir. Kapı her iki kanada da kayarak açılır. Uygulama alanı dar olmayan her yere montajı yapılabilir. Genellikle otogar, hava alanı, alışveriş merkezi, market, banka, döviz bürosu gibi iş yerlerinde kullanılır.

Fotoselli Kapı Kullanım Alanları

Havaalanı

Otogar

Otel

Hastane

Sağlık ocağı

Banka

Kuyumcu

Diğer sağlık kurumları

Market

Okul

Toplantı salonu

Alışveriş merkezi

Mağazalar

Fotoselli Kapı Özellikleri

Metal, cam, paslanmaz çelik, kumlu cam maddeler kullanılarak üretilebilir.

Görüntü bakımından mekâna şıklık katar.

Güvenli ve konforlu kullanım sunar.

Sadece giriş ve çıkış ayarı yapılabilir.

Fiziksel güç kullanmanıza gerek kalmaz. Otomatik alarak açılır ve kapanır.

Isı ve toz yalıtımı sağlar.

İç ve dış mekânın ısı dengesini korur.

Güvenli giriş ve çıkış imkânı sunar.

Farklı renk, cam, malzeme, opsiyonel parça ve ölçülerde fotoselli kapı yaptırabilirsiniz.

Fotoselli Kapı Avantajları

Radar, şifreli ve kartlı geçiş sistemleri ile kontrol edilebilir.

Enerji tasarrufu sağlar.

Sensör sayesinde her hareketi algılayarak otomatik açılır ve kapanır.

Sessiz şekilde çalıştığı için çevreye zarar vermez.

Opsiyonel olarak radar, el sensörü, şifre paneli ve elektromanyetik kilit takılabilir.

Engelli kişilerin mekâna rahatlıkla girmesine yardımcı olur.

Depo ve fabrikalarda çalışanlara zaman kazandırarak üretimi arttırır.

Açık ve kısmi bekleme imkanı vardır.

Fotoselli Kapı Fiyatları

Farklı renk, opsiyonel parçalar, model, alanın ve malzemelerin ölçüsü fiyatları değiştiren kriterlerdir. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan End kapı müşterilerine farklı ödeme imkânları sunar. Fotoselli kapı ve modelleri hakkında detaylı bilgi almak için End kapıyı arayabilirsiniz.

Ürünler hakkında bilgi ve fiyat teklifi alabilirsiniz...