×

Otomatik Bahçe Kapıları Çanakkale

Otomatik bahçe kapısı, müstakil evlerin bahçelerinde giriş ve çıkışı sağlamak için üretilmiş motor sistemi sayesinde otomatik olarak açılıp kapanabilen kapı modelidir. Genellikle villa, apartman, site, endüstriyel tesis, okul ve bahçelerde kullanılır. Güvenlik, izinsiz giriş ve çıkışı önlemek, zaman tasarrufu, araç giriş çıkışını kontrol etme nedeniyle tercih sebebi haline gelmiştir. End kapı sistemleri Çanakkale’nin Biga ve Balıkesir’in Gönen ilçelerinde, otomatik bahçe kapısı üretimi ve satışı yapmaktadır.

Çanakkale Otomatik Bahçe Kapıları

Dünden bugüne baktığımızda insanlar can ve mal güvenlikleri için farklı arayışlar içine girmiştir. Özellikle apartman, site, bahçelerde araç ve insan giriş çıkışını kontrol etmek için, otomatik bahçe kapıları tercih edilir. Yaz, kış mevsim fark etmeksizin hiçbir hava koşullarından etkilenmeden çalışan otomatik bahçe kapıları, güvenli ve konforlu kullanım alanları sunmaktadır. Fotoselli emniyet sistemi sayesinde herhangi bir kaza ve sıkışma engellenir. End kapı normal ve otomatik olmak üzere iki farklı bahçe kapısı üretmektedir. Bu kapı sistemlerinden birini kullanarak iş yerlerinde ve yapılarda güvenli giriş ve çıkışı sağlayabilirsiniz. End kapı, tecrübeli ustaları ve son model teknolojik cihazları ile müşterilerinin isteklerine göre farklı renk, model ve özelliklerde otomatik bahçe kapısı üretimini kendi atölyelerinde en kısa sürede yapabilmektedir.

End kapı olarak, başta Biga olmak üzere Çanakkale ve tüm ilçeler Balıkesir Bandırma Gönen ilçelerinde otomatik bahçe kapısı satış, proje, keşif, teknik servis, bakım ve onarım hizmeti vermekteyiz. Otomatik bahçe kapısı yaptırmaya karar veremediyseniz, End kapı ücretsiz keşif hizmetinden faydalanabilirsiniz. Ustalarımız adresinize gelerek ölçüyü alıp, hangi modelin yapınıza uygun olduğunu anlatır. Dilerseniz mağazamıza gelerek bahçe kapı modellerini ya da biten projeleri inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Parçalı olarak üretilen bahçe kapıları firmamızın ustaları tarafından kolaylıkla montajı yapılır. Otomatik kayar tip bahçe kapıları hızlı açılma özelliği sayesinde zaman kaybını en az düzeye indirir. Flaşör lamba, hareket sensörü, motor, alıcı ünitesi ve uzaktan kumanda ile rahatlıkla kontrol edilebilir. Örneğin, arabanızla giriş çıkış yaparken, aracınızdan inmeden kumanda sayesinde kontrol edebilirsiniz.

Kapı sistemlerinde edindiği tecrübeyle dayanarak hareket eden End kapı kaliteli ve sağlam malzemelere ürettiği, şık otomatik bahçe kapıları farklı yönlere açılır modelleri müşterilerine sunmaktadır. Müşteriler isteğine göre manuel ya da otomatik çalışır şekilde otomatik bahçe kapılarını tercih edebilirler. Dayanıklı olan otomatik bahçe kapıları, zaman aşımı ve kullanıma bağlı olarak arızalanıp farklı sorunlar ortaya çıkarabilir. Arıza çıkarmaması için düzenli olarak bakımlarını yaptırırsanız, uzun yıllar rahatlıkla kullanabilirsiniz. Burada önemli olan konu, otomatik bahçe kapısının tamir, bakım ve onarımının yetkili kişiler tarafından yapılması gerekmektedir. End kapı otomatik bahçe kapısı tamir, bakım ve onarım hizmeti vermektedir. Firmamızı arayarak ücretsiz teknik servis hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Otomatik Bahçe Kapısı Kullanım Alanları

Villa

Ev bahçeleri

Apartman

Site

Okul

Endüstriyel tesis

Hobi bahçeleri

Otomatik Bahçe Kapısı Özellikleri

Müşteriler farklı renk ve model seçimi yapabilir.

Darbe ve ağırlıklara karşı dayanıklıdır.

Kaliteli malzemeler kullanılarak üretilir.

Yana kayar ve sürgülü şekilde açılarak kullanılabilir.

Her mekâna ve yapıya uygun şekilde üretimi yapılarak montajı yapılır.

Bakım, onarım ve tamiri yapıldığında uzun yıllar kullanılabilir.

Otomatik Bahçe Kapısı Avantajları

Yapıya izinsiz araç ve insan girişinin önüne geçebilirsiniz.

Otomatik açılır ve kapanır.

Kapıyı elle açıp kapatmak yerine, güç harcamadan kumanda ile kontrol edebilirsiniz. Böylece zaman tasarrufu etmiş olursunuz.

Mekâna ve yapıya dekoratif görünüm katar.

Çocuklar için güvenli alan oluşturmaya yardımcı olur.

Manuel ve otomatik olarak bahçe kapıları oldukça ucuzdur.

Otomatik Bahçe Kapısı Fiyatları

Yapının ve mekânın uzunluğu, kullanılacak malzemenin ölçüsü, renk, model, çalışma şekli gibi özellikler fiyatları değiştirmektedir. endkapi.com sitesine girip, iletişim formunu doldurarak fiyat teklifi alabilirsiniz. Dilerseniz End kapı iletişime geçerek, otomatik bahçe kapısı model ve fiyatları hakkında bilgi alabilirsiniz.

Ürünler hakkında bilgi ve fiyat teklifi alabilirsiniz...