×

Yangına Dayanıklı Kapılar Çanakkale

Yangın, herhangi bir maddenin ısı ve oksijenle bütünleşmesiyle birlikte oluşan yanma reaksiyonlarının sebep olduğu doğal efettir. Kapı, bir yapı veya mekânda açılıp kapanma düzenin olduğu duvar ya da boşluk. Yangın kapısı, yangın ya da buna benzer olaylarda insanların içeriden dışarıya en hızlı şekilde çıkmasını sağlayan kapı çeşididir. İnsanlar günümüzde yangın ve benzeri doğal afetlere karşı farklı arayışlar içerisine girmiştir. Hayatınızı sizden çok düşünen End kapı, Çanakkale’nin Biga ve Balıkesir Gönen ilçelerinde can ve mal güvenliğinizi koruyabilecek yangın kapıları üretim, satış, bakım, onarım ve tamir hizmetlerini vermektedir.

Çanakkale Yangına Dayanıklı Kapılar

Yönetmelikler gereği birçok mekân ve yapıda yangın kapısı bulundurmak zorunludur. Yangın çıkması yüksek ve doğa olaylarına karşı güvenliği sağlayan yangın kapıları, hayatınızı sorunsuz şekilde yaşamanıza yardımcı olur. End kapı metal malzemelere kullanarak kendi atölyelerinde ürettiği yangın kapıları, kullanım yerlerine göre yangın ve doğal afetlere karşı 30 ile 120 dakika arasında dayanma imkânına sahiptir. Duman sızdırma özelliği sayesinde, yangın zamanında insanların duman zehirlenmelerine maruz kalmalarını engelleyerek hayat kurtarır. Yangın kapısına opsiyonel olarak; panik bar, yaylı menteşe ve duman sızdırmaz fitili takılarak güvenlik üst düzeye çıkarılabilir.

End kapı tecrübeli ustaları ve teknolojik cihazlarıyla uzun yıllar kullanılabilecek, dayanıklı ve farklı şekillerde kullanabilen yangın kapılarının üretimi ve montajını gerçekleştirmektedir. İki farklı model yangın kapısı mevcuttur. Bunlar yangın kapısı ve çelik sarmal yangın kepenk sistemidir. Yapınıza ya da mekâna yangın kapısı taktırarak, can ve mal güvenliğini sağlamış olursunuz. Gaz ve hava zehirlenmelerini engelleyebileceğiniz gibi buna benzer olaylarda açarak ortamı havalandırabilirsiniz. Yangın kapıları olay esnasında kapıyı rahatlıkla bulup, dışarı çıkabilecek şekilde tasarlanmıştır. End kapıyı arayarak, mekâna ve yapınıza uygun yangın kapısı modellerinden faydalanabilirsiniz.

End kapı olarak, müşterilerimize ücretsiz keşif hizmeti, mağazamızda bulunan ürünleri ve biten projeleri göstererek, yangın kapısı modeli seçmede yardımcı oluyoruz. Tecrübeli ustalarımız istediğiniz ölçü, renk ve modelde yangın kapısı üretimini yapar. Adresine gelerek montajını yaptıktan sonra kullanıma hazır hale gelir. Her türlü sorun ve arıza için, End kapıyı arayarak ücretsiz teknik servis hizmetinden faydalanabilirsiniz. Firmamız yangın kapıları konusunda bakım, tamir, onarım ve parça değişimi hizmeti vermektedir.

End Kapı Yangın Kapısı Modelleri

Yangın kapısı

Çelik sarmal yangın kepengi

Yangın Kapısı Kullanım Alanları

Yangın yönetmeliğinde yazan tüm alanlarda yangın kapısı kullanılması zorunludur.

Okul

Hastane

Sağlık ocağı

Fabrika

Alışveriş merkezi

Öğrenci yurdu

Apartman

Yangın Kapısının Özellikleri

Kullanılan tüm malzemeler sertifikalı olup, garanti kapsamındadır.

Yangın kapısı çift yönlü kilit ve dört taraflı kasa olması nedeniyle sağa ve sola doğru açılabilir.

Kapının kasası ve kanatları galvaniz saçtan yapılır.

Kapının dört bir tarafında kalın pervazlar kullanılır.

Kapı içeriğinde; kapı kasası, kanadı, menteşe, duman fitili, kol ve kilit seti bulunur.

Duman fitili sıcaktan eriyip köpürerek, kapı ile kanat arasında bulunan boşluğu kapatır.

Kapı yaylı menteşe sayesinde kendi kendine kapanır.

Kanatlar kalın ve içerisi de taş yünü ile doludur. Bu özellik kapıyı yangına karşı korur.

Kapı kapalı olduğunda, arkasında bulunan kanat destek bölümü kapının dayanıklılığını arttırır.

Menteşeler her türlü yüke dayanıklı olduğu gibi defalarca kez açılıp kapanma özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısının Avantajları

Can ve mal güvenliği sağlar.

Yangın kapısı dışında normal kapı olarak da kullanabilirsiniz.

Yangın ve doğal afet olaylarında güvenli çıkış yeri sağlar.

Dayanıklılığı sayesinde yangını ve diğer doğal afetlerden gelebilecek zararları engelleyerek en aza indirir.

Yangın Kapısı Fiyatları

Yangın kapılarının sabit bir fiyatı yoktur. Mekânın, yapının ölçüsü, kapının ölçüsü, renk, model ve opsiyonel parçaların eklenmesi fiyatların değişmesine neden olur. endkapi.com web sitemizi ziyaret ederek, ya da End kapıyı arayarak yangın kapısı model ve fiyatları konusunda detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ürünler hakkında bilgi ve fiyat teklifi alabilirsiniz...