×

Yükleme Rampası Çanakkale

Yükleme rampası, taşıma araçlarının kasası ile yükleme yerinin aynı yükseklik düzeyinde olmasını sağlayarak, malzemelerin yükleme ve boşaltma işlemlerini kolaylaştıran sistemdir. İş yerinizde mal yükleme ve boşaltma işlemleri yapıyorsunuz ancak yükleme rampası mı, yoksa yükleme körüğü mü kullanmak doğru olur diye düşünüyor olabilirsiniz. Müşteri memnuniyetini ön planda tutan End kapı sistemleri, ücretsiz keşif, mağazada ki ürünlerin gösterimi ve biten projeleri gezdirerek hangi sistemin uygun olup olmadığına karar vererek size bilgi verir. End kapı sistemleri olarak, Çanakkale’nin Biga ve Balıkesir Gönen ilçelerinde yükleme rampalarının satış, bakım, onarım ve tamir hizmetleri vermekteyiz.

Çanakkale Yükleme Rampası

Hidrolik pompa ve valfler ile pistonlar hareket ettirilerek rampaların çalışması sağlanır. Kolaylıkla hareket ettirilerek farklı yönlere hareket ettirilebilirsiniz. Yoğun giriş ile çıkışların yaşandığı mal indirme ve yükleme yapılan alanlarda verimliği arttırmak için yükleme rampası kullanılır. Standart yükleme rampası ana platform ve lip olmak üzere iki bölümden oluşmaktadır. Depo yüksekliği, araç genişliğinin belirtilen standartların dışında olması, depo yükseklikleri ve farklı ürün ağırlıkları ile mal indime ve yükleme işlemi yapıyorsanız, End kapı sistemlerinin özel üretim rampalarından faydalanabilirsiniz.

Rampa sisteminin ağırlığı dışında bir yükü koyarak taşımanız mümkün değildir. Elektrik kesintisi durumunda, valf emniyeti devriye sokularak rampa istem dışı indirilir ve yağ akışı engellenir. Böylece meydana gelebilecek kazalar engellenmiş olur. Tekerlekli transpalet, forklift ve elektrikli transpalet sayesinde mal indirme ve yükleme işlemleri pratik bir şekilde yapılır. Bu araçlar ile mal indirme ve yükleme işlemi yapacaksanız, depo ve araç yüksekliği arasında bir eğim oluşur. End kapı sistemleri ile iletişim kurarak rampa ölçüleri ve eğim aralığı hakkında bilgi alabilirsiniz.

End kapı sistemleri olarak, çukurun genişliği ile rampanın ölçüsünün doğru şekilde olması için proje desteği veriyoruz. Rampa sistemi inşaat esnasında ya da sonrasında çukura monte edilir. Yükleme ve indirme yeri ile araç kasasının seviyesi eşitlenmiş olur. Yükleme alanı, mal ve çalışanları dış etkenlerden koruyarak verimli çalışma imkânı oluşturur. Yükleme alanı ile araç kasası arasında eşit ve farklı yüksekliklerde farklılıklar olsa da, yükleme rampası güvenli indirme ve yükleme imkânı oluşturur.

Yükleme rampası elektronik ve mekanik yapıdan oluşur. Kullanımı kolay olan yükleme rampalarının uzun ömürlü kullanılması için bakım, tamir, onarım ve parça değişimlerinin zamanında yapılması büyük önem taşır. End kapı sistemleri olarak satışını yaptığımız yükleme rampaları, firmamız tarafından garanti kapsamında olup, bakım, tamir, onarım ve parça değişimi işlemlerini yapmaktayız. Kullanıma bağlı olarak zaman aşımı nedeniyle herhangi bir arıza ya da sorunla karşılaşırsanız, End kapı sistemleri teknik servisinden faydalanabilirsiniz.

End Kapı Sistemleri Yükleme Rampası Modelleri

Manuel rampa

Makaslı rampa

Menteşe dilli rampa

Teleskobik dilli rampa

Seyyar rampa

Yükleme Rampası Kullanım Alanları

Market

Hangar

Depo

Kamyon garajı

Fabrika

Üretim tesisi

Lojistik firmaları

Ecza depoları

Yükleme Rampasının Özellikleri

Yağış, güneş, rüzgâr ve tüm olumsuz hava koşullarına dayanıklıdır.

Müşterinin isteğine göre farklı, renk model ve uzunlukta yükleme rampaları yapıyoruz.

Bakım, tamir, onarım ve parça değişimlerinin zamanında yaptırarak uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz.

Yükleme rampası imalatında kaliteli ve sertifikalı ürünler kullanılmaktadır.

Ürünlerimiz firmamız tarafından garanti kapsamındadır.

Seyyar olan modeller istenilen yere taşınabilir.

Yükleme Rampasının Avantajları

Yükleme ve indirme işlemleri manuel olacağı gibi tekerlekli transpalet, forklift ve elektrikli transpalet kullanılarak da yapılabilir.

İşletmeniz için iş gücü ve zaman açısından avantaj sağlar.

Yükleme alanı ve araç arasındaki yükseklik ve derinlik ayarlanabilir.

Çalışma alanında verimliliği arttırır.

Valf emniyet sistemi sayesinde elektrik kesintisinden ya da bilinmeyen nedenlerden dolayı ortaya gelebilecek kazalar engellenir.

Zaman ve enerji tasarrufu sağlar.

Maksimum güvenli alan oluşturur.

Yükleme Rampasının Fiyatları

Kaliteli ve en uygun fiyatlara yükleme rampası alacağınız yer End kapı sistemleridir. Farklı renk, özellik, kaldırma kapasitesi ve modeller de fiyatları etkileyen kriterler arasında yer almaktadır. Yükleme alanı, kamyon kasası ve rampanın ölçüsü gibi özellikler fiyatları değiştirir. endkapi.com web sitemize girerek ya da satış personelimizle iletişim kurarak yükleme rampası fiyat ve modelleri hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ürünler hakkında bilgi ve fiyat teklifi alabilirsiniz...