×

Yükleme Körükleri Çanakkale

Körük, yükleme ve boşaltma yapılan yeri ısı kaybı başta olmak üzere tüm dış etkenlerden koruyan sistemdir. End kapı sistemleri olarak, Çanakkale’nin Biga ve Balıkesir Gönen ilçelerinde tecrübeli ustalarımız ve teknolojik cihazlarımızla kendi atölyemizde ürettiğimiz yükleme körüklerinin satış, bakım, onarım ve tamir hizmetlerini vermekteyiz. Bir yükleme alanı olan depoya yanaşan kamyonun yükleme ile boşaltma alanında farklı ölçülerde açıklar olabilir. Rüzgâr, yağış, güneş gibi olumsuz hava koşullarından meydana gelebilecek dış etkenler kamyona ya da ürünlere zarar verir. Yükleme körükleri hizmetinden faydalanarak yükleme alanını, ürünlerinizi, personellerinizi tüm dış etkenlerden koruyarak zaman, masraf ve enerjiden büyük tasarruf sağlayabilirsiniz.

Çanakkale Yükleme Körükleri

End kapı sistemleri olarak, Çanakkale’nin Biga ve Balıkesir Gönen ilçelerinde müşterilerimizin istekleri doğrultusunda farklı renk, model ve uzunlukta yükleme körüğü imalatı yapıyoruz. Yükleme körükleri, esnek yapısı başta olmak üzere, yüksek performans ve dayanıklı olması nedeniyle birçok firma tarafından tercih edilir. Kullanım alanını genişletmek, malları hızlı bir şekilde indirmek ve yüklemek için End kapı sistemlerinin ürettiği yükleme körüklerini tercih edebilirsiniz. Yaz, kış fark etmeksizin ortaya çıkabilecek olumsuz hava koşullarında personellerin mağazaya veya depoya malları hızlı bir şekilde indirme ve yükleme işlemlerinde büyük kolaylık sunar. Montajın ardından taşıma yapacak araçların yükleme yapılacak depoya yanaşarak malları indirme ve yükleme işlemleri esnasında enerji tasarrufu sağlar. İster yükleme, ister indirme amacıyla kullanacağınız yükleme körükleri, şişme ve mekanik model olarak üretilmektedir. Şişme körükler genellikle gıda ve enerji ile ısının önemli olduğu sektörlerde kullanılır. Özellikle donmuş gıdaların yüklenmesinde kullanıldığında, gıdalarda hijyen sağlanarak güvenli bir şekilde yüklenmesi sağlanır. Özellikle lojistik merkezi veya depolarda stok ile dış ortam arasındaki bağlantıyı keserek, esnek kauçuk ve makas sistemi sayesinde belirtilen yükseklikten daha fazla yukarıya, yani araçtaki boşaltma ve yükleme alanlarına malların hızlı bir şekilde indirilip bindirilmesine yardımcı olur. Böylece ek araç kullanımı engellenerek zaman kaybı sağlanır. Yükleme alanı başta olmak üzere, mallar ve personel koruma altına alınarak olumsuz hava koşullarında iş aksamadan personelin çalışmasına yardımcı olur. Tekstil, ilaç ve gıda gibi sektörlerde ısı ile rutubeti muhafaza etmede önemli rol oynar.

End kapı istemleri olarak kendi üretim atölyemizde tecrübeli ustalar ve teknolojik cihazlar ile ürettiğimiz yükleme körüklerinin üretiminde elektro galvanizli metal aksam ve alüminyum profil kullanıyoruz. Kar ve yağmurlu havalarda su birikintisini önlemek için kullanışlı olan brandalı modelini tercih edebilirsiniz. Yükleme körükleri, yükleme rampalarıyla uyumlu şekilde çalışır. Kolay montaj sayesinde, bakım, onarım ve tamir işleri de hızlı bir şekilde uygun fiyatlara yapılır. Adresinize gelip, ürünün kurulumunu yaparak montajını gerçekleştiriyoruz. Üretimde kullanılan ithal ve kaliteli malzemeler nedeniyle, yükleme körükleri her türlü kaza, yırtılma, çarpma ve dış etkenlere karşı dayanıklı olmakla beraber, firmamız tarafından da garanti kapsamındadır. Gerekli bakım, onarım, temizlik ve parça değişimlerini zamanında yaptırırsanız, yükleme körüklerini daha uzun ömürlü kullanabilirsiniz. End kapı sistemleri olarak sattığımız tüm ürünler için teknik servis hizmeti vermekteyiz. Firmamızı arayarak bakım, onarım, temizlik ve parça değişimi hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

End Kapı Sistemleri Yükleme Körüğü Modelleri

End kapı sistemleri olarak üç farklı yükleme körüğü modelinin üretim, satış, montaj, bakım, tamir ve parça değişimi hizmetlerini veriyoruz.

Mekanik yükleme körüğü

Brandalı yükleme körüğü

Şişirilebilir yükleme körüğü

Yükleme Körüklerinin Kullanım Alanları

Endüstriyel yapılar

Ticari yapılar

Hava alanı

Hiper market

Ambar

Lojistik yapılar

Sebze ve meyve depoları

Et depoları

İlaç depoları

Yükleme Körüklerinin Özellikleri

Araç ile yükleme arasında bağlantıyı kurar.

Kullanışlı ve işe yarar niteliktedir.

Montajı, bakımı, tamiri ve temizliği kolaylıkla yapılır.

Müşterinin isteğine göre istenilen ölçülerde üretilir.

Kullanım amacınıza göre istediğiniz modeli seçebilirsiniz.

Üç parça şeklinde üretilen yükleme körükleri, kullanılacak alana sabitlenerek kullanılır.

Yağmur, güneş, rüzgâr, yırtılma, kaza ve çarpma gibi dış etkenlere karşı dayanıklıdır.

Yükleme Körüklerinin Avantajları

Yükleme alanını, ürünlerinizi, personellerinizi tüm dış etkenlerden korur.

Zaman, masraf ve enerjiden büyük tasarruf etmenizi sağlar.

Kullanım alanını genişletir.

Kullanılan alanda yüksek performans ve hijyen sağlar.

Üretimde kullanılan malzemeler ve ithal ve garanti kapsamındadır.

Enerji tasarrufu sağlar.

Yükleme Körükleri Fiyatları

Farklı renk, model, malzemenin ve alanın ölçüsü nedeniyle fiyatlarda değişiklik olabiliyor. End kapı sistemleri olarak, yükleme körüklerinde uygun fiyat ve kaliteyi bir arada sunuyoruz. Firmamızın sunduğu farklı model, ürün avantajları incelemeden yükleme körüğü satın almaya karar vermeyin. Endkapisistemleri.com web sitemizde bulunan yükleme rampası ve körüklerini inceleyerek, ücretsiz keşif, mağazamızda yer alan ürünleri gezerek ve biten projeleri inceleyerek yükleme körüğü ya da rampasını almaya karar verebilirsiniz. End kapı sistemleriyle iletişim kurarak, yükleme körüğü model ve fiyatları hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Ürünler hakkında bilgi ve fiyat teklifi alabilirsiniz...